4 Tillbehör som du måste ha till din iPhone

Varje gång du köper en ny iPhone får du allt mindre tillbehör. Idag kommer de nyare iPhone oftast utan hörlurar och en laddare, som en gång i tiden medföljde som standard. Så vilka tillbehör är bra att ha till din iPhone idag? Vi har listat några tillbehör som du inte kan vara utan.

1. Olika skydd för din telefon

För varje ny iPhone-modell som Apple släpper, så ökar priset. Faktum är att de flesta nog tycker att deras priser är alltför höga mot vad som egentligen är rimligt för en telefon. Med dessa priser är det därför extra viktigt att skydda din telefon – och ett sätt att göra det är genom att köpa fodral och skärmskydd.

Vattentäta fodral

Ett vattentätt fodral är ett skyddande fodral för din iPhone som gör din telefon vattentät, så att du kan ha telefonen i vattnet till ett visst djup utan riskera att skada telefonen. De populäraste fodralen är tillverkade i antingen plastfodral och gummifodral. Huvudsyftet med vattentäta fodral är alltså att förhindra att fukt eller vatten skadar och förstör telefonen. Oftast består fodralen av ett hårt skal på utsidan, så att vattnet inte kan sippra igenom. Det finns två typer av vattentäta fodral för iPhones: ett fodral med en förseglad lock och en med en liten, avtagbar panel som kan fällas upp för att komma åt skärmen.

Att välja det rätta fodralet till din telefon är viktigt. De bästa vattentäta fodralen beror helt på vad du letar efter. Det vill säga om det är skydd mot vattendroppar, snö och smuts eller om du önskar att ha en förmåga att ta foton under vatten.

Skärmskydd

Skärmskydd är både billiga och enkla att montera. Bland annat förhindrar de att din telefon får onödiga repor och ger ett extra skydd när du tappar telefonen i golvet. De populäraste skärmskydden är av klart härdat glas. Dessa ger dig bland annat skydd mot oavsiktliga droppar och skador på din telefon. Skärmskydden finns i olika tjocklekar, beläggningar och till och med färger! Vissa människor föredrar att piffa upp sin telefon genom att välja en attraktiv färg som matchar deras personlighet och smak.

2. Trådlösa laddare

En trådlös laddare för din iPhone är ett bekvämt sätt att ladda din telefon. Det finns dock några stora nackdelar med denna teknik som du bör vara medveten. För det första, eftersom de är beroende av magnetisk induktion och elektriska fält behöver de direkt kontakt med enheten för att fungera korrekt. Detta eliminerar bekvämligheten med att ladda telefonen medan den fortfarande finns i fickan eller väskan. För det andra kan dessa laddare sakta ner batteriets livslängd över tid eftersom de kräver värme från telefonen vilket kan leda till en ökad energiförbrukning och försämrad prestanda över tiden.

3. Trådlösa hörlurar

En annan trådlös teknik som har vuxit i popularitet under de senaste åren är trådlösa hörlurar. Det går verkligen att säga att trådlös hörlurar förändrat vårt sätt att lyssna på musik och ökat bekvämligheten. Även om hörlurarna har funnits ett tag, har de under de senaste åren tagit fart i takt med att allt fler vill klippa sladdar och gå sladdlösa. Vid val av trådlösa hörlurar är fortfarande trådlöst bluetooth det populäraste valet. De finns många nya och förbättrade funktioner. Den nya generationen av trådlösa hörlurar har bland annat:

  • Ny teknik som reducerar onödigt brus och ger en bättre upplevelse
  • De har en bättre Bluetooth-anslutning
  • Längre batteritid så att du slipper ladda hörlurarna allt för ofta
  • Snabbare laddning

4. Tunt tangentbordsfodral för att skriva på telefonen

Tunna tangentbordsfodral är ett perfekt verktyg som gör att du slipper att skriva på telefonens pekskärm. Du fäster dem väldigt enkelt på telefonen och de fungerar i princip som vilket annat tangentbord som helt. Detta iPhone-tillbehör är perfekt om du behöver skriva något i ett längre format. Därutöver kommer vissa tangentbord med andra tekniker såsom en automatisk korrigering och ett röststyrnings system!

Lämna ett svar