Topp 3 spel idag

Det finns i dag ett flertal olika datorspel att välja mellan. Här tar vi upp tre av dem vi tycker är allra roligaste.

Farming Simulator 2019

I Farming Simulator 2019 är man en bonde som får utföra alla möjliga sysslor som kan förekomma på en bondgård. Man får själv köpa sin gård eller utföra kontrakt åt andra. Det går att köpa flera olika maskiner, traktorer och man kan till och med föda upp djur som hästar, kycklingar och grisar. Om man vill spela online tillsammans med kompisar går det också bra. Det finns flera olika grödor att välja mellan, man kan hugga ner träd och utöka sin gårds storlek steg för steg. Att hålla reda på vilka grödor som kan planteras med vad och att hålla koll på ekonomin i spelet är inte det lättaste, men att köra traktor runt fälten är riktigt roligt!

The Sims 4

I The Sims 4 spelar man med så kallade simmar. Det handlar om att bygga hus, inreda det och sedan om att styra sina simmars liv. Alla handlingar, från toalettbesök till sömn styrs av spelaren. Simmarna föds och de dör, men mellan detta är deras liv i spelarens händer. Med så kallade expansion packs kan spelaren köpa tvättmaskiner, husdjur och annat för att berika sina simmars liv med. Det går också att ladda ner andra spelares simmar, hus och skapelser direkt i spelet.

Battlefield V

Ett krigsspel för den vågade! Fantastisk grafik, bra animationer och realistiska händelser gör detta spel till ett av de bättre. Spelaren får agera soldat på flera olika platser i världen och kriga som på riktigt. Här finns flera olika vapen att välja bland, möjlighet att styra hela armén och det gäller att överleva trots att skott och granater viner kring spelaren. Det här spelet är grafiskt, det innehåller blod och en hel del höga ljud.