Störda saker på nätet

Internet är bra till mycket, det kan man inte förneka, men hur mycket sjuka och konstiga saker kan man inte hitta där? Bara man surfar runt ett par minuter kan man garanterat se något som förvånar, äcklar eller bara tycks märkligt! Här kommer jag att ta upp några av de saker jag tycker är helt sjuka och som jag faktiskt hittat på internet!

Konstiga videor

Bland det mest sjuka och störda jag sett på internet kommer nog från videos. Det finns såklart bra och roliga videor, men hur många vill se en person sitta och klämma finnar i flera timmar? Usch! Vem filmar ens något sådant och utgår ifrån att andra vill titta på det? Sen finns också alla som filmar när de ska pierca sig och något går fel. Nej, det är bara helt stört!

Papper från polisen

Förutom störda videor kan man också hitta olika sekretessbelagda papper från polisen och andra myndigheter när man surfar runt på internet. Vem vill att sådana saker ska läggas ut och varför skulle någon annan vilja läsa dem?

Sjuka saker

Sedan kan man såklart också köpa olika saker online. I takt med att e-handel blir mer och mer populärt har det också dykt upp mer och mer märkliga grejer att köpa. Vad sägs om ett par tofflor som ser ut som fiskar, en visp som vispar automatiskt eller kanske en mugg som ändrar färg när den blir varm? Allt det här finns faktiskt att köpa online! Dessutom kan man köpa saker som hjärtformade stekpannor, och en hel del annat. För mig som gillar gaming finns det ju dessutom en hel del replikor att köpa! Jag kan få mina vapen från Fortnite i form av halsband, drycker från andra spel som läsk, godis från Half Life och massa annat spännande som ger mig mer glädje i livet!