Slut på det roliga? Här kan du köpa cbd olja

Vilken udda rubrik, ja som ni förstår handlar detta inlägg om något utöver det vanliga. Denna blogg handlar ju som sagt om att ha roligt och allt det där omkring. Men har ni någonsin varit med om att ingenting känns kul längre? Att allt är en grå vardag, det har jag varit med om när jag blev utmattad efter att ha arbetat så hårt. Det var en lång och bökig resa tillbaka till det roliga, i här inlägget tänkte jag prata om vart du kan köpa cbd olja, likaså hur det hjälpte mig och ytterligare redskap. En av de viktigaste sakerna är att påminna sig själv om att en ej är ensam. Det finns mycket styrka i det!

Vad är cbd olja och varför använder du det?

CBD Olja är en produkt som används av tusentals människor runt om i landet för alla möjliga anledningar. Jag har läst om människor som nyttjat det för nervsmärtor, orkeslöshet, PMS men även stress och utbrändhet. Innan jag själv testade såg jag till att göra lite egna efterforskningar, då jag vet att det är en djungel när det kommer till sådana här saker. För dig som vill prova CBD olja kan du prova köpda det här från modernatur.se

Vad jag förstod som jag nu ska återge till er är att:

Cbd olja innehåller ämnen som kallas för cannabinoider, där den cannabinoid som är i störst kvantitet i CBD Olja är…CBD! Ämnet står för cannabidiol och har visat sig av bland annat WHO (Världshälsoorganisationen) att vara ett skonsamt ämne med stor potential för människors hälsa. Det finns dessutom 143 till cannabinoider som forskare hittills lyckats identifiera, inte illa med tanke på att den första cannabinoiden upptäcktes på 1880-talet. De två mest välkända cannabinoiderna är CBD och THC (denna molekyl kan ge upphov till berusning i stora kvantiteter, men du behöver inte oroa dig. Det är minimala mängder i CBD Olja, dessutom så fungerar CBD som en mot balans för THC:t, praktiskt va?)

Så dessa cannabinoider påverkar ett stort biologiskt system inuti kroppen som kallas för det endocannabinoidasystemet. Detta system påverkar en rad kroppsliga funktioner och att ha ett välmående system är viktigt för människors allmänna välmående.

Så genom att använda CBD Olja aktiverar du kroppens endocannabinoida system. Exakt vad detta innebär i praktiken blir allt för komplext att gå in på och i ärlighetens namn är jag inte kunnig nog. Testa och googla, det finns dessutom bra dokumentärer med certifierade läkare och experter.

Utöver CBD Olja så har etablerade sömnrutiner, stabila matrutiner och att etablera ett någorlunda socialt liv varit viktiga pusselbitar för att repa mig. Sist men inte minst att utveckla medkänsla hos mig själv återigen. Att helt enkelt ha en inre röst som talar till en som ens bästa vän skulle. Det har hjälpt mig enormt. Sedan behövde jag vara ödmjuk för hur långtid det kan ta att repa sig från en sådan kollaps

Idag är jag mestadels återställd från utbrändheten, men jag behöver fortfarande vara uppmärksam på att jag inte tar på mig för mycket och hittar luckor i vardagen för kvalitets återhämtning.