Roliga videoklipp

Överallt på internet kan man mötas av roliga videor! När jag loggar in på mina sociala medier är det ofta någon av mina kompisar som delat något kul, eller själva varit med om något roligt och filmat det. Men vad är egentligen roliga videor?

Vad är roligt för mig?

Vad som är en rolig video varierar mellan olika personer. Det jag tycker är kul, gillar inte alla mina kompisar och så vidare. När jag vill skratta lite extra åt något brukar jag dock leta upp videor på människor som misslyckas i spel. Det kan vara en människa som spelar Fortnite och dör tidigt, glömmer att hitta vapen eller något annat. Ibland känner jag också för att titta på katter eller hundar som gör olika saker. Igår såg jag till exempel en video på katter som ramlade i vatten och inte tyckte att det var så roligt!

Roligt att skada sig

Många gillar att titta på människor som ramlar på olika sätt. Jag kan också tycka att det är lite roligt. Men det ska inte direkt vara så att personen som ramlar skadar sig allvarligt. Något jag tycker är sjukt roligt är att se personer som går på en is över grunt vatten och sedan ramlar i! Personen skadar sig inte, men blir rejält blöt och kall!

Att misslyckas i spel

När det gäller spel är det lätt att misslyckas, det vet alla som spelar. Men när reaktionerna fångas på film är det väldigt roligt att titta på! Den som förlorar är inte lika glad, men att se en person slå nävarna i tangentbordet eller någon som rent av kastar ut en dator genom fönstret i raseri är faktiskt ganska roande! Förutom att det är roligt att se hur människor misslyckas i spel, kan man också lära sig något av det!