Tjena!

Välkommen till min blogg om spel, film och allt som gör livet lite roligare! Men vem är jag? Jo, jag är en kul kille på 22 år som älskar allt som har med datorer, internet, spel och film att göra. Själv är jag en gamer och kör allt från Minecraft till Fortnite och massor av andra spel både själv och med mina kompisar.

När jag inte spelar spel brukar jag surfa runt och leta efter sjuka saker som jag kan skratta åt. Många menar att jag har sjuk humor, och det kan jag väl till viss del hålla med om. Jag kan ofta skratta åt sådant som konstiga spel, folk som failar i spel och skadeglädje är lite min filosofi i livet. Jag tycker om att spendera tid framför skärmen och ofta är det ett eller annat spel igång. Ibland är det inte jag som spelar utan då passar jag istället på att titta på när någon annan kör ett spel, eller så lär jag mig tips inför mitt spel. Om det är något annat på skärmen är det mest troligt en rolig film eller kanske en video jag hittat på nätet och fattat tycke för.

Om du vill lära dig mer om mig gör du det bäst genom att läsa igenom mina inlägg på bloggen. Där får du veta vad jag gillar, hur min humor ser ut, vilka favoritspel jag har och mycket annat. Kanske får du några bra tips som du kan ha nytta av i ditt spelande?