Nördigaste gaming utrustningen

Jag spelar mycket, och det får min omgivning acceptera. Många tycker kanske att det är konstigt att jag har ett tangentbord med regnbågens färger, ett grönt headset och en lysande dator men det är så jag vill ha det, okej? Att sätta ihop en bra utrustning för gaming kostar en hel del pengar och många anser det vara nördigt när man talar om att man lagt 10 000 kronor på en dator. Men vad ska man göra då? Jag är hellre nörd än har tråkigt i alla fall!

Om man tycker att en färgglad setup är nördigt kanske man ska ta en titt på de som verkligen kallar sig gamers. De inreder hela kontor med ljudmattor, flera datorskärmar, kameror, mikrofoner och annat. Att ha ett datorbord är inte ens tänkbart för dem. Men det är inte nördigt minsann – det är ett arbete!

Något som jag tycker är lite nördigt är när all utrustning ska komma från samma märke eller ha samma motiv. Datorn, musmattan, headsetet och till och med papperskorgen ska ha motiv från World of Warcraft eller vad det nu är personen spelar. Helst av allt ska det finnas skulpturer, böcker och annat vid datorn också. Om musmattan slits ut ska den ersättas av en likadan, eller i alla fall av en med samma slags motiv. En helt svart musmatta fungerar inte!

Jag, en nörd

Jag trivs med att vara en nörd om det är så människor ser mig. Min dator är det jag bryr mig om. Det är på den jag spelar, arbetar, spelar in mina videor och tittar på film. Om andra tycker att jag är nördig för att jag väljer kvalitet på min utrustning är det upp till dem. Jag tycker i alla fall att mina saker fungerar bra och är snygga till det jag använder dem för!