Mäktigt roliga filmer

Ibland är det skönt att bara kunna krypa upp i soffan eller framför datorn med en sjukt rolig film! Handlingen spelar inte någon större roll men det ska vara nåt som går att skratta åt! Här ger jag ett par tips på de filmer jag tycker är allra roligast att titta på, och som jag gärna ser flera gånger!

Kopps

En polisfilm som gör narr av den svenska polisen. En polisstation på landsbygden får reda på att den ska läggas ner. De anställda poliserna gör allt för att så inte ska ske. Den ena sparkar omkull en soptunna, den andra anmäler det. De tvingar en alkoholist att sno ett korvpaket mot ett fiskespö och får affärsinnehavaren att anmäla. Sedan bränner de ner en korvkiosk och börjar fundera över var de nu ska äta lunch. Här finns verkligen allt! Kärlek, sjuk humor, en man som måste tuta när han går ur bilen och skottlossningar i skogen. Definitivt sevärd!

Sällskapsresan 2: Snowroller

Vem gillar inte att se när det går illa för andra som åker skidor? När Stig-Helmer ska hjälpa en skotte att få upp bilen för en backe kommer snöslungan och krossar resväskan. Kläder, borstar och annat flyger all världens väg och ser inte direkt ut att vara i nyskick längre. När han sedan får full fart nedför en backe och kraschar in i ett hus med ordet “sorry” är det svårt att inte skratta! Likaså när läkaren talar om att vädret är bra och att mycket gips ska tas fram. Ibland är det svårt att säga om man skrattar åt eller med andra skådespelare i filmen. Hur som helst kan man inte komma ifrån att det här är en komedi av allra högsta mått. Den passar alla åldrar, och den som inte skrattar någon gång under filmen kommer nog aldrig att göra det. Här är sjuk humor ett rejält inslag!