Bloggen Funzone

Det är kul att ha kul finns det ett ordspråk som säger och det är en av anledningarna till att min hemsida heter just funzone. Det är en hemsida där du som besökare kan få ta del av spel och andra roligheter som händer i mitt liv. Jag som driver hemsidan/bloggen heter Andy och jag är 20 år gammal. Jag gillar som många andra människor att spela datorspel och då handlar det ofta om survivalspel och krigsspel av olika sorter.

Survival spel

Detta är en populär och rolig genre med spel där du som spelar hamnar i olika världar beroende på vilket spel du spelar. Det finns ett spel som heter The Forest där du genom en flygkrasch hamnar mitt i skogen och för att klara spelet måste du bland annat försöka överleva och hitta fler överlevare och även din son som har blivit kidnappad av monster. Dessa monster gör allt för att försöka ta död på dig men om du är skicklig nog att hitta vapen som är tillräckligt bra, kan du överleva dessa monster.

Stranded Deep är ett annat survivalspel där du istället kraschar i havet och blir strandsatt på en öde ö. Där ska du försöka leva ett “Robinson Cruse” liv och försöka överleva genom att ta din flotte från ö till ö och bygga nya nödvändigheter och kunna äta det som erbjuds på ön. Det många inte tänker på är att dessa spel är mycket svårare än de ser ut.

Krigsspel

Ett krigsspel som är väldigt populärt och som också har kommit in på E-sportlistan är CS (counter strike). Spelet har funnits i många år men det är först nu som du kan delta i turneringar med riktiga lag och vinna priser. Är du riktigt duktig kan du kanske få en plats i ett e-sports lag och tjäna pengar på det.